Emotii de ACTUALA mamica

Final de saptamana 29

Posted on: April 26, 2010

Se pare ca gaza mea creste … creste … si mami odata cu ea :). In acest moment am citi ca a ajuns la fantastica dimensiune de 36,5 cm si cantareste aproximatin 1.100 gr. Se pare ca acum poate sa isi deschida si ochisorii si sa isi intoarca capul cu totul spre o sursa de lumina puternica. Unghiutele cresc si ele iar sub piele continua depunerea de straturi de grasime, straturi absolut necesare odata ce copilul se va naste. Mai mult chiar, acum fatul isi poate suge degetul si capata abilitatea de a plange (sper ca nu va face abuz de aceasta abilitate dupa nastere 🙂 ).

Citeam ca ar trebui sa simt  cam 10 miscari clare intr-o ora iar forta lor nu ar trebui sa scada de la o zi la alta. Sincer eu una nu am stat sa le numar. Simt ca se intampla ceva in burtica in mod constant.

Nu ma pot plange pentru ca pana acum am avut parte de o sarcina destul de usoara, fara probleme. Acum am inceput sa resimt kg acumulate. Seara picioarele sunt f f umflate si ma dor.  Ma gandesc sa incep sa reduc orele pe care le stau la servici … pentru ca in 2-3 saptamani sa intru in concediul de sarcina.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: