Emotii de ACTUALA mamica

Prima ecografie

Posted on: November 6, 2009

Bun. Stiam ca sunt insarcinata. Stiam ca recent trecusem printr-o anestezie totala, printr-un tratament cu antibiotice foarte puternice. Nu stiam daca s-a intamplat inainte sau dupa operatie. Nu stiam daca se eliminasera toate substantele din corp sau nu. Au fost niste ganduri care m-au macinat. Am fost la medicul de familie (e o doamna) care nu a facut decat sa puna paie pe foc. Ma intreba intruna daca sigur vrem sa il pastram! A facut ea niste calcule remarcabile si ii dadea ca bebe a fost conceput exact in perioada in care eu ii explicam ca am fost internata.

Normal ca imediat am facut o programare la un medic specialist la o clinica privata. Imi inspira mai multa incredere un loc unde platesti pentru serviciile medicale. A trecut cu greu timpul pana la programarea din ziua urmatoare. Am intrat in cabinetul doamnei doctor Cristina Parpalici ( am fost la clinica Hipocrat 2000) si am inceput sa turui. Saraca femeie a ramas putin debusolata. Ii povesteam de operatie, de tratament si de imposibilitatea de a ramane insarcinata in perioada normala de ovulatie. Eram internata in spital!

L-am vazut prima data pe bebe (de fapt un punct ce urma sa fie bebe) pe 5 Nov pe la ora 19. Am fost foarte emotionata. Imediat doamna doctor mi-a spus ca are 5 saptamani si 7,5 mm. Insemna ca totul e bine si ca ramasesem insarcinata dupa terminarea tuturor tratamentelor. Atunci pot sa spun ca m-am bucurat cu adevarat ca sunt insarcinata.

Bineinteles ca am aratat celor apropiati prima poza a bebelului. Se uitau nedumeriti si nu intelegeau. Eu le explicam “Punctul ala negru e bebe” … iar ei incercau sa para minunati.

Later edit: Cristi (taticul) face si acum misto de mine si le povesteste tuturor cum am stat eu si m-am uitat o jumatate de ora la un punct negru si ca sigur deja ajunsesem la clasa I :)).

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: