Emotii de ACTUALA mamica

Asadar … voi fi mamica

Posted on: November 3, 2009

Salut,

Numele meu este Mihaela si sunt o viitoare mamica. Am aflat acum 2 zile ca sunt 2 in 1 … exact si sampon si balsam :)).  Probabil cei care au trecut prin asta vor intelege exact la ce ma refer. E un amalgam de sentimente … e putina teama, putina nesiguranta, fericire, implinire. Oare chiar e adevarat? Te uiti la cele 2 dungi rosii de pe test si nu iti vine sa crezi. Bineinteles ca a doua zi mai faci unul … si daca nu te-ar opri cineva probabil ai continua sa mai faci cateva … doar doar sa fie totul sigur. Te bucuri din suflet!

In cazul nostru nu a fost planificat sa devenim parinti. Suntem impreuna de foarte mult timp, am discutat deseori despre asta si decisesem ca in maxim 2 ani sa facem un bebe. Am stabilit si nunta … dar ce sa vezi … socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ.Vom face mai intai botezul si apoi nunta :).

Vestea a fost o surpriza  mare … foarte placuta si parca venita la momentul potrivit! A fost o perioada dificila, eu am trecut print-o operatie in octombrie, oameni dragi aveau probleme de sanatate, spitale, medici … dar din toate a iesit si un lucru bun. Anesteziile se pare ca ne dau peste cap tot organismul si intarzie de multe ori diverse procese care au loc in corpul nostru. La mine a fost de bun augur. Cred cu tarie ca cineva acolo sus ne-a daruit aceasa frumoasa surpriza!

Sunt emotionata doar gandindu-ma la ingerasul ce abia prinde forma.  E parte din mine!!!

Advertisements

3 Responses to "Asadar … voi fi mamica"

Salut Mihaela, ma bucur foarte mult pentru voi. Sunt sigura ca o sa fii o mamica foarte buna si o sa ai mare grija de tine si copil, si de tatic 😉 Cu siguranta si El are emotii acum. Felicitari !!!! pooopik

Multumesc Gabi … cred si eu ca va fi asa. Mai cred si ca tu vei fi o mama foarte buna si sper sa vina si la voi barza … exact la momentul potrivit ;).

Sa dea Domnul 🙂

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: